Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовЗа смяната на шефовете на службите,

...
Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсбук/Бойко БорисовЗа смяната на шефовете на службите,
Коментари Харесай

Борисов: През 1944 година са избили елита на нацията и 45 години комунистическа диктатура. Сега правят същия преврат

Редактор: 

e-mail: 

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

За промяната на шефовете на службите, в този момент разбирам, че и с шефа на ДАНС е станало, единствените аргументи са разкриването на шпионските мрежи на Русия, единствените. Оттук нататък в никакъв случай, мога да се обзаложа с всеки един от вас, вие сте млади, ще живеете по-дълго, в никакъв случай в България повече няма да разкрият съветски шпиони, в никакъв случай няма да си постави някой повече главата в торбата. Извинявам се на тези момчета, които съм ги карал да пазят Националната сигурност, а те били нечестни съгласно някого, сподели Бойко Борисов пред хора от управлението на ГЕРБ.

Слагам бас с всички, повече съветски разузнавач няма да бъде оголен, нито мрежа. Това е повода да ги махнат, и си измислиха, по тази причина желая в този момент от вас да се внедрите, безсрамно и брутално до края да изчистите кого и по какъв начин са подслушвали.

Ако си е приказвал с престъпния контингент и е попаднал на мероприятия, това е напълно друга тематика, само че да се сменят шефове на служби, когато ти си единствено един длъжностен министър, не го разбирам. Това е реваншизъм. Време е да приказваме къде работиха децата им на нашите съперници, на нашите държавни управления, сподели още Борисов.

Те честност нямат. За страдание, когато станат факт всичките им опити, а и сполучливи за прелом и влизане през задния вход на комунистическата тирания, по този начин е било 44-та година. Аз съм се чудил по какъв начин е станало, то тъкмо по този начин е станало. Избили са елита на нацията, и по-късно, айде 45 години комунизъм. Това сега се пробват да създадат, единствено че през задния вход и неслучайно не се направи държавно управление. 165 депутати да имаш и да не направиш държавно управление. Нарочно не беше направено. Явно схемата е по-дълбока, с цел да може това държавно управление да свърши мръсната работа на претендента за президент Радев. И тук аз нямам подозрение, за жалост доста пъти сме минавали прези такива обстановки и поучения не сме си извадили като нация. Затова желаеме да покажем по какъв начин виждаме ГЕРБ идващите 10 години, вие сте гръбнактът на това, приключи Бойко Борисов.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР